Tasques específiques:
Personal de cuina per Udon: Preparar les àrees de treball pel servei. Ajustar-se a les fitxes tècniques de producció de cada plat. Assegurar una correcta seguretat i higiene alimentaria. Planificar i executar la mise en place. Verificar que les quantitats en gramatge, qualitat, normes i procediments son mantinguts pels treballadors de cuina. Rebre, supervisar i distribuir el gènere rebut pels proveïdors. Assegurar que els productes son guardats a les temperatures corresponents. Conèixer els al·lergens dels plats i informar al equip dels perills de intoleràncies per contaminació creuada
Capacitats requerides:
Iniciativa, Atenció al detall, treball en equip, orientació a la venda i a resultats, comunicació, capacitat d'adaptació, capacitat per a seguir procediments (metòdic/a), gestió del estrès, capacitat organitzativa, resolutiva, orientació al client i a l'excel·lència, dinamisme. Nocions de cuina japonesa Salari brut anual (jornada 40h/setm): 21.631'50 eur. S'ofereix contracte de 30 hores setm.
Inscripció:
https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina/374384?destination=/ofertes-de-feina
Requisits obligatoris
Nivell acadèmic ESO
Experiència en l'ocupació (mesos) 12
Llengua Castellà
- Nivell Independent B2
Sistema creat per OfertesDeFeina.cat